fbpx
Favori
BUSINESS
Volg ons

Search

PBC Group

KOMMA

KOMMA, het leesteken zoals je hem kent. Staat vaak halverwege in een zin. Wij zijn vernoemd naar dat kleine, maar oh zo belangrijke tekentje. Want wij geloven in de impact van dat teken. De komma maakt je verhaal sterk en legt de nadruk precies op dat wat je wil vertellen. Dat noemen wij; impactvol vertellen.

KOMMA: Jouw fantastische merk, geweldige product of onmisbare dienst vormt het eerste deel van de zin voor de komma, dat KOMMA samen met jou uitgewerkt tot een sterk, impactvol verhaal.

Wij hebben een passie voor creatieve merken, maar wel met een duidelijk doel voor ogen. Wij ontwikkelen merkstrategieën. En wij maken content in de vorm van fotografie & tekst.

Fotografie

Logo ontwerp

Merkontwikkeling

Succesvolle communicatie zit ‘m niet alleen in de visuele uitstraling. Of een goed product dat zichzelf wel verkoopt. Het gaat dieper. Om je bedrijf sterk te presenteren is het de kunst vertellen waar je voor staat. Een authentiek verhaal communiceren zorgt ervoor dat je positief opvalt. Dat noemen wij; impactvol vertellen. Vul zelf maar in wat dat betekent voor jouw bedrijf en omzet.

Fotografie

Ben jij niet bang om een opvallend merk neer te zetten? Dan ontwikkelen wij graag fotografie voor op je website, brochure en social-media.
Beelden zijn dé eerste impressie die bepalen hoe jouw merk overkomt. Goede fotografie vertelt veel over het DNA van jouw bedrijf. Wij ontwikkelen een visueel verhaal dat past. Multi-inzetbaar beeldmateriaal voor al jouw communicatiemiddelen.

Wij geloven in de kracht van specialisatie en hebben zorgvuldig gekozen voor bepaalde facetten in de fotografie. Wij zijn dol op het maken van krachtige portretten, het uitwerken conceptuele fotografie en ondersteunende sfeerbeelden. Voorbeelden zien?

Tekst

Jouw bedrijfsverhaal of informatie over je product of dienst schrijven wij voor je uit. Dat kan in de vorm van een sterke pay-off, of teksten voor je website, flyer of brochure. Zo bouwen we samen aan duidelijke communicatie over jouw merk.

Founder

Rianne van Soest

Zet jouw bedrijfsverhaal in één keer goed neer