fbpx
Favori
BUSINESS
Volg ons

Search

TOTAAL

Merkontwikkeling

Jij doet waar je blij van wordt. Dan doet Favori de rest

Binnen deze rol schakel je Favori in als projectmanager. Je branding (her)ontwikkelen en het laten maken van communicatiemiddelen als je website, brochures, bedrijfsvideo kosten tijd en aandacht. Kun je een handje helpen om te bepalen wat prioriteit heeft en wat wanneer moet gebeuren? Wil je niet zelf de vormgever, webbouwer en videograaf aansturen en lijkt het je heerlijk om op de hoogte gehouden te worden van een project dat loopt, zonder dat je zelf de juiste mensen moet zoeken, briefen en aanjagen?

Als projectmanager bewaak ik jouw merkstrategie, brief en begeleid ik leveranciers en zorg ik voor structuur en efficiëntie in het traject. Die leveranciers koop ik in of dragen jullie aan vanuit jullie netwerk. Mijn rol als projectmanager bespaart jullie tijd. En geld. Want aan deze manier hangt een ander prijskaartje dan als je een reclamebureau aanhaakt. Bijkomend voordeel; ik doe de eerste revisierondes met de leveranciers en presenteer pas ontwikkelde communicatiemiddelen aan jullie als ik vind dat het daar voldoende ‘klaar’ voor is. Ook zorg ik ervoor dat het project niet onnodig lang hoeft te duren.

Dat kan op abonnement basis; een vast aantal uren per maand. Dat werkt in de praktijk heel handig. Ongebruikte uren neem je gewoon mee naar de volgende maand. Of andersom; tijdens piekmaanden verbruiken we extra uren die we in de daaropvolgende maand compenseren.

Ben je overtuigd?