fbpx
Favori
BUSINESS
Volg ons

Search

Zakelijke portretfotografie

Ik wil…

… unieke portretten voor ons hele team.

… een uniek portret van mijzelf.

Door goede personal branding word je onthouden

Zakelijke portretfotografie
voor teams

Geef je bedrijf persoonlijkheid. Laat je werknemers zien!

Spelen medewerkers in jouw organisatie een grote rol bij klanten? Ben jij trots op de mensen die jouw bedrijf maken? Straal dat uit! Geen standaard foto’s, maar intrigerende portretten van het hele team. Breng op een creatieve manier de waarden van jouw organisatie tot uiting in de portretten van je team. Creëer aantrekkingskracht. Met jouw mensen, jouw trots.

Tijd is kostbaar. Dat begrijpen we. Daarom portretteert Favori de medewerkers bij jou op kantoor. Jouw team kan al binnen een halve dag gefotografeerd worden op locatie. Je kunt kiezen uit:

De opties

Gemaakt in de

Mobiele studio

We werken met eenzelfde achtergrond in onze mobiele studio die we bij jou op locatie opbouwen. Daardoor kun je makkelijk nieuwe portretten in dezelfde stijl laten maken wanneer er nieuwe medewerkers aan je team worden toegevoegd.

gemaakt in de

Kantooromgeving

We fotograferen de medewerkers met diverse achtergronden uit jouw kantooromgeving. Daardoor creëer je echt unieke platen die perfect passen bij jouw organisatie én zorg je voor diversiteit in de portretten.

Klanten waar wij voor werken

Favori-logo-Sire
Favori-logo-hillknowlton
Favori-logo-AFAS
Favori-logo-Gillette
Favori-logo-Yong

Deze klanten gingen je voor

Beelden die uitstralen wat we willen zijn. Onze manier van werken, teamgeest en enthousiasme zichtbaar maken. Dan heb je een fotograaf die weet wat je wil zeggen en dat vangt in beeld. Rianne en haar team haalden met hun vakbekwaamheid en aanstekelijke enthousiasme het beste in ons naar boven.

-Jack de Vries CEO CEO Hill+Knowlton Strategies

“Ik heb wat afgelachen tijdens de shoot met Rianne! Ze zorgt ervoor dat er geen ongemakkelijke stiltes vallen met haar komische motiverende zinnetjes. Dat zie je terug in het resultaat; geen saaie foto’s, maar oprechte vrolijkheid!”

Annemarie Crul Manager Spot Amsterdam

“Rianne was superfijn om een fotoshoot mee te doen: ze stelt je heel erg op je gemak door lekker te kletsen tijdens het fotograferen. Ze wist ook veel leuke manieren waarop ik kom poseren, en ik ben erg blij met het resultaat: veel lachende foto’s waarop ik mezelf goed herken. Echt heel fijn!!”

-Charlotte van ’t Wout ondernemer, influencer, spreker

Zo gaan wij te werk

Favori maakt high-end, intrigerende portretfoto’s. Het vergt creativiteit, inzicht en ervaring om personen op hun gemak te stellen en een oprecht beeld te creëren van wie zij zijn.

Van tevoren ontvangen de geportretteerden een booklet met praktische tips over kleding, make-up, haar etc.

 • We fotograferen maximaal 16 personen per dag
 • Voor elk portret nemen we zo’n 20 minuten de tijd
 • Ter plekke mag de geportretteerde zijn/haar favoriete foto selecteren op de computer
 • We leveren per persoon één met zorg bewerkt en geretoucheerd portret op
 • Optioneel: een extra bewerkte foto’s
 • Optioneel: Touch-up voor visagie en haar (dames en heren)

Je hebt de keuze uit twee pakketten:

Portretfotografie
tot 8 personen

 • Halve dag op locatie
 • Eén bewerkt portret per persoon
 • Optioneel extra geretoucheerde foto
 • Optioneel: Touch-up voor visagie en haar (zowel voor dames als heren, prijs op aanvraag)

Prijs op aanvraag

Portretfotografie
tot 16 personen

 • Hele dag op locatie
 • Eén bewerkt portret per persoon
 • Optioneel extra geretoucheerde foto
 • Optioneel: Touch-up voor visagie en haar (zowel voor dames als heren, prijs op aanvraag)

Prijs op aanvraag

* Op één dag kunnen we maximaal 16 personen fotograferen. Is jouw team groter dan 16 personen? Dan komen we meerdere dagen bij jou op locatie.

Profielfoto voor professionals

Ben je ondernemer en wil je een uniek portret voor op jouw website? Of wil je eindelijk eens je LinkedIn-profiel of CV professioneel aanpakken? Favori maakt unieke, intrigerende portretten van professionals.

Vanuit ons kantoor in Nijkerk (Willem Alexanderplein 18, Stationsgebouw Nijkerk) komen we naar de gewenste plek en bouwen daar onze studio op. We vragen je om meerdere outfits mee te nemen. Tijdens de fotografie kijken we samen welke outfit het beste bij jou past en het mooist overkomt op de foto.

Na de shoot kun je op de computer direct jouw favoriete foto(‘s) selecteren. Deze bewerken wij professioneel en ontvang je binnen vijf werkdagen op hoge resolutie.

Onze klanten

Favori-logo-Sire
Favori-logo-hillknowlton
Favori-logo-AFAS
Favori-logo-Gillette
Favori-logo-Yong